Nacon onthult de lijst van nationale teams voor Rugby 22

Rugby games zijn niet dik gezaaid, en de games die al verschenen in het verleden waren niet meteen een succes. Nacon probeert het dus maar eens opnieuw met Rugby 22.

Nacon onthult de lijst van nationale teams voor Rugby 22, het nieuwste deel in de rugby-franchise die op 27 januari 2022 verschijnt voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. 
 
Met de ontwikkeling van Rugby 18 en Rugby 20 heeft de Parijse studio een schat aan knowhow en ervaring opgedaan, die ze naar een hoger niveau tillen met deze nieuwe editie van hun rugby-game. Althans dat is toch wat de studio zelf beweert…

Rugby 22 verrijkt de geliefde ervaring met vele verbeteringen: de AI is realistischer, er is een nieuwe moeilijkheidsgraad toegevoegd, de gezichten van sterspelers zijn realistischer dankzij fotogrammetrie, en de gameplay is verbeterd met vele aanpassingen.
 
Er zijn diverse nieuwe nationale teams toegevoegd aan de RUGBY-licentie, inclusief de Wallabies, het officiële Australische team, en de All Blacks uit Nieuw-Zeeland, die niet alleen beroemd zijn om hun prestaties maar ook om hun uitstraling.

Kenmerken: 

  • Speel met de officiële teams – Rugby 22 omvat vrijwel alle grote nationale teams, met officiële spelers en jerseys, inclusief teams uit Nieuw-Zeeland, Australië, Frankrijk, Fiji, Ierland, Italië, Schotland, Wales, Japan en Georgië.
  • Betreed het veld, alleen of met anderen – Speel solo of de lokale of online multiplayer, met diverse game-modes die eer betonen aan een van de zwaarste sporten ter wereld!
  • Ontwikkel je team in de Career Mode – Bouw je team, rekruteer spelers en bereik de hoogste divisie!
  • Speel als de pro’s – Geniet van een zeer realistische rugby-simulatie met echte tactische diepgang. Toon je vaardigheden op het veld om de wedstrijd te winnen!
  • Een echte rugby-ervaring  Rugby 22 biedt een echte, intense rugby-ervaring met realistische animaties die dankzij motion capture-technologie zeer dicht bij die van de echte spelerbewegingen liggen.

Trainen – Dankzij de nieuwe tutorials in de game, leer je de basis van de sport en kun je jezelf trainen om steeds beter te worden!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)