Eerste vijftig minuten van The Gunk gelost

The Gunk

De nieuwe game van ontwikkelaar Image and Form verschijnt pas morgen op pc en Xbox maar we krijgen nu al een lange gameplay video voorgeschoteld. De gameplayvideo toont beelden op de Xbox Series X. The Gunk verschijnt meteen ook op de Game Pass.

In The Gunk verkennen spelers een exotische wereld vol met vreemde wezens en uitdagende puzzels. Het uiteindelijke doel is de planeet te redden van een parasiet. In de adventuregame kan je zaken craften en delen van de planeet vrijspelen door de natuur in gebieden te cleansen.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.