Snow Brawl-event in Rainbow Six Siege nu beschikbaar

Op sneeuw en sneeuwballengevechten moeten wij nog even wachten. Als het er al ooit van komt in ons land natuurlijk. Gelukkig is het wel mogelijk in Rainbow Six Siege, en dat vanaf nu.

Snow Brawl is een tijdelijk in-game event dat vanaf nu speelbaar is tot en met 4 januari 2022. Snow Brawl introduceert een gamemodus waarin spelers de vlag van het andere team veroveren en deze terug moeten brengen naar hun eigen basis om punten te scoren.

Uitgerust met oneindig veel sneeuwballen als primaire wapen en de Snowblast Launcher als secundaire wapen, ervaren spelers een ijskoud duel in een vernieuwde versie van de map Chalet. Vlaggen vallen op de grond als de drager uitgeschakeld wordt of als de drager de vlag zelf plaatst. Het is mogelijk om gevallen vlaggen op te pakken en zo terug te keren naar de eigen basis.

Na drie keer geraakt te zijn is een speler af en respawnt deze weer in de game. Er zijn een aantal boosts beschikbaar zoals, loopsnelheid, fire rate en health packs. Het team dat na 10 minuten over de meeste punten beschikt wint. Bij een gelijkspel begint overtime, waarbij het team dat als eerst een punt scoort wint.

In Snow Brawl kunnen spelers vechten als The Blue Blades met Operators Ash, Blackbeard, Buck, Montagne en Osa of The Orange Blizzard met Operators Castle, Frost, Rook, Thorn en Vigil.

De Snow Brawl-collectie bevat 45 winterse items zoals uniformen, hoofddeksels, wapenskins en Operator Cards voor Operators in het team Orange Blizzards of de Blue Blades. Snow Brawl introduceert ook de Snowflake Bundle, met een unieke wapenskin, een attachment skin, charm en achtergrond.

De Snow Brawl Collection packs zijn te verkrijgen door het behalen van de Event Challenges of door ze aan te kopen voor 300 R6 Credits of 12.500 Renown. Een gratis Collection pack wordt cadeau gedaan aan alle spelers die inloggen op de game gedurende het Snow Brawl-evenement, en één extra per week bij het halen van de wekelijkse uitdagingen. De items uit de collectie zijn ook beschikbaar als individuele bundels van 1.680 R6 Credits.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)