Nazi’s en heksen in actievolle trailer voor oorlogsfilm Warhunt

De WOII-horroroorlogsprent Overlord gezien en goesting in meer? Dan zit je goed met Warhunt. Geen zombies deze keer maar wel een mysterieuze heksenkring die niets goeds van plan is…

Het verhaal gaat als volgt: Tijdens de Tweede Wereldoorlog stuurt een militaire commandant een eliteteam van Amerikaanse soldaten op een dodelijke reddingsmissie. De mannen zitten vast achter vijandelijke linies in het Zwarte Woud in Duitsland en worden al snel geconfronteerd met een heksenkring.

Hieronder alvast een eerste trailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)