Vier kerst in Call of Duty: Vanguard & Warzone met het Festive Fervor-event

Het eerste seizoen van Call of Duty: Vanguard & Warzone is eindelijk afgetrapt. En terwijl ik nog steeds niet onder de indruk ben van de multiplayer en zombies modus heb ik toch al heel wat uren online gespendeerd.

Nu donderdag krijgen de games een feestelijke jasje aangemeten met de start van het Festive Fervor-event.

Zoals je in onderstaande video kan zien krijgen de mappen een kerstjasje aangemeten en zijn er heel wat extra’s te unlocken. Zeg nu zelf, hoe kan je de open haard beter aansteken dan met een vlammenwerper?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)