Plotdetails Elden Ring uit de doeken gedaan tijdens The Game Awards

Elden Ring

De nieuwe video van FromSoftware geeft wat meer context aan het verhaal van Elden Ring. Het verhaal werd mede gecreëerd door Game of Thrones-schrijver George R.R. Martin. We krijgen zo te zien dat Elden Ring zich afspeelt tijdens de oorlog van Queen Mariko tegen de afgoden.

De game komt op 25 februari 2022 uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Elden Ring won ook de prijs voor Most Anticipated Game tijdens The Game Awards.

Check de nieuwe beelden hieronder!

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.