Haarscherpe zombies in mooie cinematic trailer voor Dying Light 2: Stay Human

dying-light-2-stay-human-trailer

Techland’s Dying Light 2: Stay Human heeft tijdens The Game Awards een nieuwe trailer getoond. We zien een indrukwekkende visuele showcase van allerlei conflicten in een wereld waar een zombie apocalypse de enige realiteit is geworden.

Check de trailer die een aantal vrij gruwelijke en grimmige scenario’s verkent.

Dying Light 2: Stay Human komt op 4 februari 2022 uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam, Epic Games Store en Switch.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.