Ontdek nieuwe robots en omgevingen in de trailer van Horizon Forbidden West

horizon-forbidden-west-trailer

Een reusachtige metalen slang? Ja, dat hadden we nog niet gehad. Binnen een paar maanden kunnen we als Aloy een nieuw gebied verkennen aan de westkust van de Verenigde Staten. Daar wachten er diverse omgevingen om te ontdekken en gigantische robots om tegen te vechten.

Besneeuwde toendra’s, verlaten woestijnen, tropische regenwouden, nieuwe robots en zelfs onderwaterwerelden. Bekijk onderstaande trailer en kom alles te weten over Horizon Forbidden West!

Horizon Forbidden West is vanaf 18 februari 2022 beschikbaar op PlayStation 5 en PlayStation 4.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.