Halo-televisieserie krijgt eerste volledige trailer

Halo Series

The Game Awards tonen niet enkel trailers voor nieuwe games. Deze keer krijgen we ook de gloednieuwe trailer voor de aankomende Halo-televisieserie voorgeschoteld. De serie zal in 2022 op Paramount+, ja weer een andere streamservice, lanceren.

We gaan even acht jaar terug in de tijd. Het is 2013 en de serie gebaseerd op Halo werd voor het eerst aangekondigd, met niemand minder dan Steven Spielberg als producer. Flash forward naar 2019, de productie van de serie is al een tijdje aan de gang en de eerste vijf episodes zijn ingeblikt. Momenteel vinden er nog reshoots plaats voor bepaalde scènes door de COVID-19 pandemie.

Het eerste seizoen van de serie krijgt negen afleveringen. Acteur Pablo Schreiber vertolkt Master Chief, Natascha McElhone speelt Dr. Halsey, Jen Taylor doet de stem van Cortana en Shabana Azmi speelt admiraal Margaret Parangosky.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.