Sla nu je slag met de PlayStation Store Game Awards-kortingen

Vannacht vinden de Game Awards plaats en dan weten we wie dit jaar met de award van Game of the Year naar huis gaat. Wordt het dan toch Deathloop of iemand anders? Wie het ook moge worden, jij profiteert hiervan.

Naar aanleiding van The Game Awards pakt Sony uit met een korting op meer dan 100 games die genomineerd werden voor een award. Het moment dus om een van deze toppers binnen te halen denken we dan.

Niks naar je zin? Dan kan je nog altijd terecht in de eindejaarskortingen van de PlayStation Store.

Laat je dus is lekker gaan in deze tijden van corona.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)