Zorg ervoor dat je online bent wanneer je Halo Infinite speelt

De multiplayer van Halo Infinite is reeds een poosje beschikbaar en sinds gisteren kan je ook met de campagne aan de slag. Maar bij die campagne moet je, zeker als je ook de multiplayer speelt, wel even opletten.

Je moet er namelijk voor zorgen dat je steeds online bent, en dat je verbinding niet wegvalt. En daar is zeker, voor zij die de multiplayer spelen, een goede reden voor.

In Infinite valt er namelijk heel wat te ontdekken en vrij te spelen, en daar horen ook cosmetics bij die je in de multiplayer kan gebruiken om je Spartan te pimpen. Zit je echter net op dat moment zonder verbinding, dan duiken ze niet op in je multiplayer inventaris.

Dit kan gebeuren als je de Quick Resume-functie gebruikt, een probleem waarvan 343’s Brian Jarrard zegt dat het team zich ervan bewust is en eraan werkt. Hij zegt dat het team uiteindelijk een retroactieve fix zal hebben, wat betekent dat degenen die al getroffen zijn nog steeds hun cosmetics zouden moeten krijgen.

Als je dus van plan bent om de campaign te spelen, dan kan je game wanneer je klaar bent, beter even helemaal uitzetten, en daarna weer opstarten. Iets wat ik ook doe in de multiplayer want als je daar naar Home gaat en dan weer wil multiplayeren, dan zal je ook vaak geen verbinding meer hebben.

Dus bij deze een verwittigd Spartan!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)