Fallout 76’s Night of the Moth-update nu beschikbaar voor alle spelers

Verdorie Bethesda waar blijven jullie met die officiële aankondiging van Fallout 5? Het mag er toch wel eens van komen zeker? Gelukkig kunnen we ons in afwachting van dat heuglijke moment amuseren met de MMO Fallout 76. En die wordt weer een beetje plezanter zo blijkt.

De Night of the Moth-update, gratis en nu beschikbaar voor Fallout 76, introduceert het seizoensevenement “Mothman Equinox” en een breed scala aan quality-of-life verbeteringen.

Help The Enlightened, een nieuwe sekte van de Mothman Cult, en jaag op rivaliserende Cultist High Priests in Appalachia voor Mothman Cult-themabeloningen, zoals unieke kleding en skins.

De Mothman Equinox

Bij Point Pleasant in het bosgebied van Appalachia wacht Beholder Clarence bovenaan het Mothman Museum. Nadat ze met hem hebben gesproken, bereiden spelers zich voor op een uitgebreid ritueel door middel van verschillende fasen. Steek ceremoniële vuren aan, verdedig je tegen rivaliserende sekteleden en voltooi andere rituele taken voordat de timer afloopt. Keer daarna terug naar het Mothman Museum en roep de Wise Mothman op. Communiceren met de Wise Mothman biedt de kans om nieuwe plannen te verdienen.

Quality-of-Life verbeteringen

De Night of the Moth-update brengt ook verschillende quality-of-life verbeteringen met zich mee:

  • Nearby Corpse Looting – Als lijken zich beginnen op te stapelen, is de optie om die lijken binnen bereik massaal te plunderen nu beschikbaar in plaats van elke vijand te moeten doorzoeken.
  • Legendary Loot Sharing – Vault-dwellers die geen deel uitmaken van een team en die een legendarisch wezen binnen het gezichtsveld zien sterven, kunnen het lichaam plunderen voor een aantal legendarische items.
  • Team XP Sharing – Spelers hoeven geen vijanden meer te taggen wanneer ze met een vriend zijn om XP te laten tellen. Elke vijand die een teamgenoot neerhaalt, geeft XP aan het hele team, zolang ze binnen oogbereik van het wezen zijn wanneer het sterft.
  • Build Menu “New” Tab – Het “New” tabblad van het C.A.M.P. build-menu geeft alle nieuwe C.A.M.P.- itemplannen weer die tijdens een speelsessie zijn geleerd, evenals nieuwe C.A.M.P.-items die zijn ontgrendeld in de Atomic Shop.
  • Pip-Boy-sleutelhanger – In plaats van in hun inventaris te zoeken, kunnen spelers hun sleutels vinden op de aparte sleutelring wanneer ze het Pip-Boy-menu openen in het “Misc.” tabblad.
  • Pip-Boy Menu Color Customization – Pas de tint van Pip-Boy-menu’s aan.
  • Ammo Everywhere – Bestaande bronnen van ammo, zoals containers en vijandelijke loot, hebben een kans om een ​​kleine hoeveelheid munitie te droppen voor elk wapen dat momenteel is uitgerust.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)