Nieuwe God of War-trailer toont pc features en specs

Binnen iets meer dan een maand verschijnt God of War op PC. In afwachting daarvan heeft Sony een nieuwe trailer vrijgegeven die de vele technische verbeteringen laat zien die PC-spelers mogen verwachten wanneer de game op 14 januari zal verschijnen.

God of War verscheen oorspronkelijk in 2018 voor PlayStation 4. Sindsdien zijn er heel wat technische nieuwigheden op de markt verschenen waar PC-spelers nu ten volle van kunnen genieten waaronder native 4K-rendering. Gamers die in het bezit zijn van Nvidia GPU’s, zullen tevens profiteren van de DLSS-functie waardoor je hogere framerates kunt bereiken zonder dat dit een merkbare impact zal hebben op de beeldkwaliteit.

Andere kenmerken zijn onder meer screen-space reflections, betere asset en decal details, hogere resolutie schaduwen, verbeterde ground truth ambient occlusions en screen space directional occlusion.

Heb je dan echt een peperdure PC nodig om God of War vlot te kunnen draaien? Het antwoord hierop is ‘neen’. Enkel wanneer je de game op ‘Performance’ of ‘Ultra’ wilt spelen, zal je diep in de buidel moeten tasten. Mensen met een standaard gaming PC, zullen dezelfde ervaring kunnen beleven als gamers die het spel op PlayStation 4 gespeeld hebben.

Gelukkig moet de Kerstman nog in vele woonkamers passeren en misschien zit er voor jou wel een vette grafische kaart bij!

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.