Pokémon UNITE maakt zich op voor de feestdagen

Het plezante aan de feestdagen is dat heel wat ontwikkelaars hun games in een feestelijk jasje steken. Dat is voor de free-to-play game Pokémon UNITE niet anders.

Van 15 december 2021 tot 16 januari 2022 zit Pokémo UNITE, ter gelegenheid van de feestdagen, boordevol nieuwe uitdagingen en verrassingen. En zet je schrap want het is een hele waslijst.

Om te beginnen is er het gloednieuwe event Snowball Battle in Shivre City. Van 15 december 2021 tot 16 januari 2022 maakt de kerstsfeer zich meester van snelle gevechten wanneer buiten gevecht gestelde Pokémon in een sneeuwpop veranderen. Hoewel de sneeuwpoppen verstijfd op hun plaats staan, kunnen ze nog steeds tactische informatie aan hun teamgenoten doorgeven terwijl ze op hun comeback wachten.

Daarnaast ontvangen spelers een cadeaubox wanneer ze de Delivery Pokémon Delibird verslaan. In elke cadeaubox zit een willekeurig eenmalig gevechtsitem dat het huidige item van de speler vervangt. Dit houdt spelers scherp tijdens steeds veranderende en onvoorspelbare ontmoetingen.

In combinatie met deze feestelijke toevoegingen worden de wilde Pokémon in het middengebied van Shivre City na twee minuten in een wedstrijd vervangen door Articuno . Dit biedt teams de kans om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Trainers en Pokémon kunnen tijdens het event tevens een feestelijke look aannemen dankzij de toevoeging van nieuwe Holowear en modeaccessoires voor de Trainer aan het spel.

Morgen kunnen we rekenen op de komst van Tsareena, een nieuwe Pokémon. Als All-Rounder biedt Tsareena Trainers nieuwe tactische mogelijkheden en leuke nieuwe speelwijzen en nieuwe aanvallen zoals Trop Kick en Grassy Glide die het strategische teamspel op z’n kop te zetten. Daarnaast kunnen spelers tot 31 december 2021 een gratis Unite-licentie van Tsareena verkrijgen door eenvoudigweg op het spel in te loggen en hun in-game mail te bekijken.

Trainers kunnen zich tevens verheugen op spectaculaire vluchten met Dragonite, die op 20 december 2021 zijn opwachting in het spel maakt.

Behalve Snowball Battle in Shivre City vindt ook de Illumination Challenge van 15 december 2021 tot 16 januari 2022 plaats. Spelers moeten de kersboom in de lobby verlichten door lampjes te verzamelen via dagelijkse missies (max. 100 lampjes per dag) en uitdagingsmissies (max. 750 lampjes per uitdagingsmissie).

Met de verzamelde lampjes kunnen decoratieve items en bonussen vrijgegeven worden, waaronder de daglicentie Alolan Ninetales, nieuwe modeaccessoires voor de Trainer en andere kerstversieringen (het aantal lampjes dat voor vrijgave nodig is, verschilt per item).

Daarnaast kunnen spelers zich van 24 december 2021 tot 6 januari 2022 vermaken met de nieuwe Photo Challenge. Hierbij verzamelen ze sneeuwvlokken om een leuk kerstkunstwerk te voltooien. Spelers kunnen sneeuwvlokken verzamelen door deel te namen aan standaardgevechten, snelle gevechten, rankingwedstrijden en Snowball Battle in Shivre City.

Van 24 december 2021 tot 1 januari 2022 kunnen spelers door in te loggen op Pokémon UNITE dagelijkse beloningen ontvangen, zoals Aeos-tickets, itemversterkers en speciale cadeaus met een beperkt aantal items, waaruit spelers hun favoriete item kunnen kiezen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)