GTA Online: The Contract wordt een gloednieuw verhaal rond GTAV’s Franklin Clinton

Rockstar Games kondigt The Contract aan, een geheel nieuw GTA Online-verhaal met de terugkeer van GTAV’s Franklin Clinton. 

In dit verhaal helpen we Franklin en vrienden een “fixer” -bureau op te zetten en hun eerste grote klant binnen te halen: Dr. Dre.

Zo maken we kennis met Franklin, deskundige hacker Imani, Lamar Davis en Chop the dog terwijl ze werken aan het opsporen van de vermiste telefoon van de legendarische producer en de niet-uitgebrachte muziek die het bevat in deze enorme nieuwe update.

Wat mogen we nog verwachten? Exclusieve nieuwe nummers van Dr. Dre, een stevige line-up van artiesten, updates voor de radio dial, een geheel nieuw radiostation en nog veel meer. En dit alles dus vanaf 15 december.

Zoals alle GTA Online-updates is toegang tot The Contract gratis voor alle spelers.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)