Battlefield 2042 update 3.1 brengt audio-verbeteringen, fixes voor bullet hit-registratie, fixes voor bugs en meer

Battlefield 2042

De launch van Battlefield 2042 was… Nope daar gaan we het niet meer over hebben. Sinds de lancering hebben EA en Dice reeds meerdere patches uitgebracht die de game beetje bij beetje op de rails krijgen. Morgen komt er nog zo eentje aan.

Battlefield 2042 update 3.1 zal morgen op 9 december live gaan. In een nieuwe blogpost licht het team verschillende updates uit, naast de veranderingen op het gebied van balans en quality of life-verbeteringen. 

Hier is een korte samenvatting te vinden van wat spelers kunnen verwachten: 

  • Verbeteringen op het gebied van bullet hit-registratie
  • Veranderingen in balans van de spreiding van kogels en recoil
  • Verdere veranderingen in de balans van 30mm, 40mm en 57mm-kanonnen van grondvoertuigen om hun effectiviteit tegen infanterie te verminderen. 
  • Een fix voor een bug die een speler onzichtbaar maakt voor tegenstanders
  • Fixes voor verschillende bugs met betrekking tot granaten en launchers
  • Verbeteringen in de menu-flow van Xbox-spelers om eenvoudiger Cross-Play uit te schakelen als zij dat willen
  • Verschillende verbeteringen op het gebied van audio om de algemene kwaliteit te verbeteren, gefocust op helderheid, afstand en het gevoel van richting.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)