The Witcher-acteur Henry Cavill is een grote fan van Warhammer

Acteur Henry Cavill is een man naar ons hart. Hij is een gepassioneerde gamer die niet alleen gaming pc’s samenstelt en bouwt, maar ook een grote Warhammer-bordspelfanaat is. Dat blijkt nog maar eens uit een grappig babbel met talkshow host Graham Norton.

Norton dacht namelijk dat World of Warcraft en Warhammer hetzelfde waren. Maar dat is dus niet het geval. Cavill legde even het verschil uit tussen beide franchises, en voegde daar aan toe dat hij een grote Warhammer-fan is die zelf zijn figuurtjes schildert.

Er is de schilder- en boetseerkant van de hobby, en dan is er de spelletjeskant van de hobby,” legde Cavill aan Norton uit. “Dan zet je ze samen in kleine legertjes en vecht je tegen het leger van iemand anders. Het is echt leuk! Het klinkt belachelijk, maar het is leuk.

Check hieronder het fragmentje.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)