Bungie viert haar 30ste verjaardag met nieuwe Destiny 2-content

343 Industries mag dan wel Halo Infinite afgeleverd hebben, laat ons zeker niet vergeten dat het Bungie was dat 20 jaar geleden de Halo-saga ontwikkelde en op de kaart zette. Vandaag kennen we hen vooral van Destiny en Destiny 2 natuurlijk.

Hoog tijd voor een feestje, en een heleboel contents en events om de fans te bedanken. En dan hebben we het over de Destiny 2-spelers natuurlijk.

Vanaf vandaag krijgen alle spelers toegang tot gratis jubileumcontent, inclusief een nieuwe 6-player matchmade activiteit, verborgen geheimen, collectibles en meer.

Spelers hebben ook de mogelijkheid om het Destiny 2: Bungie 30th Anniversary Pack te kopen.

Het Destiny 2: Bungie 30th Anniversary Pack bevat een nieuwe dungeon geïnspireerd op de Loot Cave, de nostalgische Exotic Rocket Launcher Gjallarhorn en nieuwe klassieke gear, inclusief: 

  • Mythe Claymore Sword
  • Legendary Destiny 1-wapens
  • Armor geïnspireerd op Thorn
  • Exotic Gjallarswift Sparrow
  • Op Marathon geïnspireerde armor
  • Armor met een Bungie-thema geïnspireerd door streetwear
  • En nog veel meer!

Game2Give
De Bungie Foundation host voor de derde keer haar jaarlijkse Game2Give fundraising campagne. De Bungie Foundation haalt ieder jaar wereldwijd geld op met behulp van de spelers voor de gezondheid en het welzijn van kinderen, humanitaire hulp en liefdadigheidswerk dat zich richt op diversiteit, gelijkheid en inclusie. Wie goed doet, goed ontmoet! Check daarom deze toffe incentives. Bezoek de donatiepagina als je wilt doneren en volg daarna de instructies op om je beloningen in te wisselen. Game2Give loopt tot 15 december.

Bungie heeft nog veel meer in petto: in-game-evenementen, de afsluiting van Season of the Lost en de nieuwste uitbreiding Destiny 2: The Witch Queen, die op 22 februari 2022 wordt gelanceerd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)