Uncharted: Legacy of Thieves Collection verschijnt op 28 januari

Uncharted Legacy of Thieves Collection

Via een pre-order trailer heeft Sony de release datum voor Uncharted: Legacy of Thieves Collection bekendgemaakt. De collectie bevat remasters van Uncharted 4: A Thief’s End en Uncharted: The Lost Legacy en zal op 28 januari 2022 verschijnen op PlayStation 5. De PC-versie volgt later in het jaar.

De PlayStation 5-versie zal zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar zijn voor 49,99 euro. Spelers die in het bezit zijn van Uncharted 4: A Thief’s End (fysiek of digitaal) en/of Uncharted: The Lost Legacy (fysiek of digitaal) op PlayStation 4, kunnen voor 10 euro upgraden naar de digitale versie van de Legacy of Thieves Collection op PlayStation 5. Ook wie in het bezit is van de Uncharted Digital Bundle kan voor 10 euro upgraden naar de digitale versie van de Legacy of Thieves Collection op PlayStation 5. Spelers die Uncharted 4: A Thief’s End via PlayStation Plus gedownload hebben, kunnen helaas niet profiteren van deze actie.

Samenvallend met de aankondiging van Uncharted: Legacy of Thieves Collection heeft Sony de standalone versies van Uncharted 4: A Thief’s End en Uncharted: The Lost Legacy uit de PlayStation Store verwijderd.

De Uncharted: Legacy of Thieves Collection biedt ondersteuning voor 3D-audio en zal gebruik maken van de features van de DualSense-controller.

De game zal tot slot te spelen zijn in Fidelity Mode (4K met 30 FPS), Performance Mode (iets lagere resolutie met 60 FPS) en Performance + Mode (1080p met 120 FPS).

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.