Nieuwe gameplay video voor Star Wars: Hunters

Star Wars: Hunters is een free-to-play multiplayer game die naar iOS, Android en Nintendo Switch komt. De nieuwe trailer laat een aantal gameplay-features zien die we mogen verwachten bij de release van deze in aantocht zijnde competitieve arena game.

De trailer toont een selectie van de competitieve arena’s en de diverse rosters van Hunters die strijden voor glorie binnen het in-game sportcomplex van Vespaara.

Verwacht echter geen bekende figuren als Yoda, Luke Skywalker, Han Solo of andere figuren uit de films. Hier moet je het doen met minder bekende vechtersbazen. Je ziet Rieve en J-3DI’s lightsaber expertise, Zaina en Sentinel’s deadeye blaster aiming skills, Imara Vex’s arsenaal aan premiejagerwapens, Grozz’s brute kracht, de sluwe techniek van Slingshot’s droideka, en Utooni’s vindingrijkheid.

Nog een belangrijke voor Nintendo Switch-gamers: je hebt geen Nintendo Online-abonnement nodig om deze game te kunnen spelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)