fbpx

Reis vandaag naar de maan in Final Fantasy XIV: Endwalker

Final Fantasy XIV Endwalker

Vanaf vandaag kunnen Final Fantasy XIV Online-spelers officieel aan de slag met de nieuwste expansion, genaamd Endwalker. Of zoals Square Enix het zegt “beleef de zinderende finale van de huidige verhaallijn, en bereid je voor op komende avonturen.

Endwalker voert het verhaal van Hydaelyn en Zodiark tot zijn opwindende slot en nodigt de Warrior of Light uit om nieuwe gebieden te verkennen, zoals de Old Sharlayan en Thavnair, nieuwe wegen door het Garlean Empire te banen en zelfs om naar de maan te reizen, dit alles ter afronding van een verhaal dat al jaren in ontwikkeling is.
 
Daarnaast markeert Endwalker het begin van een gloednieuw hoofdstuk in Final Fantasy XIV Online, aangezien deze uitgebreide, euhm, uitbreiding de aanzet geeft tot nieuwe avonturen en een gloednieuwe verhaallijn, die voortbouwt op de basis die de afgelopen acht jaar is gelegd.

Endwalker introduceert een schat aan nieuwe gameplay-mogelijkheden en content, inclusief het volgende:

  • Nieuwe jobs: Sage en Reaper – De Sage is een nieuwe genezer-job – de eerste sinds Heavensward™ — die gebruikmaakt van met ether doordrenkte nouliths om teamgenoten in de strijd te beschermen, vijanden af te weren en magische vaardigheden op afstand uit te voeren. De Reaper is een melee-DPS met een tweehandige zeis, waarmee spelers niet alleen brute, spectaculaire aanvallen kunnen uitvoeren, maar ook avatars kunnen oproepen die hen helpen in de strijd.
  • Nieuw speelbaar ras: Mannelijke Viera – Bezitters van Shadowbringers™ kunnen na de lancering van Endwalker mannelijke Viera-personages creëren.
  • Verhoogde level-cap – De level-cap voor jobs en klasses wordt verhoogd van 80 naar 90. Spelers kunnen nieuwe acties leren en tegen nieuwe vijanden strijden om hun nieuwe vaardigheden te oefenen.
  • Nieuwe, uitgebreide gebieden – Warriors of Light kunnen nieuwe gebieden verkennen, inclusief Thavnair, Garlemald, Mare Lamentorum en meer, en onderweg heel nieuwe verhalen beleven.
  • Nieuwe Beast Tribes – Spelers kunnen kennismaken met de Arkasodara, Matanga, die leven op het eiland Thavnair, en de Loporrits – die veel gemeen lijken te hebben met de merkwaardige zwerver uit de Eorzean-mythe die Namingway wordt genoemd.

Nieuwe content en system-upgrades – Een nieuwe bondgenoot voor het Trust-systeem, nieuwe uitrusting, nieuwe craftrecepten en heel veel meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d