Alles over Call of Duty: Vanguard Season One

Deze week is het eindelijk zover, dan gaat Call of Duty: Vanguard Season One van start en kunnen we (eindelijk) volop gaan genieten van Vanguard, Zombies en het ‘nieuwe’ Warzone.

De update die je, normaal vanaf vandaag kan pre-loaden en kan spelen vanaf 8 december, bevat heel wat extra content. We lijsten het allemaal even op:

Kort samengevat: een nieuwe Battle Pass en nieuwe wapens, Operators, maps en meer. Bovendien krijgen alle Vanguard-spelers 24 uur lang exclusief toegang tot de nieuwe map van Call of Duty: Warzone Pacific, genaamd Caldera.

Terwijl de Geallieerden zich concentreren op het beëindigen van de vijandelijkheden in de Tweede Wereldoorlog, krijgt kapitein Butcher groen licht om een top-geheime campagne te beginnen die bekend staat als Operatie Vulcan.

Vanguard – Special Operations Task Force (S.O.T.F. 001) – heeft het onvermijdelijke alleen maar uitgesteld met Operatie Phoenix, toen Axis-wetenschappers en leiders naar de Stille Zuidzee vluchtten. De vier kerntroepen van Vanguard – Hellhounds, Sentinel, Barbarian, en Shadow – waren sterk, maar geen van hen, zelfs niet in de Pacific, had genoeg informatie over dit onbekende eiland dat bekend staat als Caldera.

Enter S.O.T.F. 006: Trident

Met hun respectieve elite-achtergronden gecombineerd, en de winterse passaatwinden in hun rug, zetten alle drie de leden van Trident en kapitein Butcher een koers uit naar Caldera. Zonder dat ze het wisten, waren de Axis bereid om ongeïdentificeerde vliegtuigen neer te schieten met luchtafweergeschut op de stranden van Caldera, waardoor Butcher’s trots en vreugde werd neergehaald en hij werd gescheiden van zijn nieuw gerekruteerde troepen.

Ondanks tegenaanvallen overleefde Trident en hergroepeerde zich met kapitein Butcher, die toevallig precies landde op wat de Axis ook verborgen hielden.

Season One begint op 8 december, na updates voor Vanguard en Warzone. De update voor Vanguard staat gepland voor 7 december om 06u00 onze tijd. Warzone zal zijn update plannen voor wanneer het zijn servers sluit van 8 december om 06u00 onze tijd tot 8 december om 18u00 om zich voor te bereiden op Warzone Pacific.

Honger naar meer info? Check dan de officiële blog.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)