fbpx

Eerste teaser trailer voor Raised by Wolves Season 2

Dat Ridley Scott weet hoe hij films moet maken, dat weten we allemaal. Ook over zijn scifi-reeks Raised by Wolves was iedereen laaiend enthousiast. En dus krijgen we een tweede seizoen waarvan we nu alvast een eerste teaser krijgen geserveerd.

In Raised by Wolves maken we kennis met twee androïds, namelijk Mother (Amanda Collin) en Father (Abubakar Salim). Nadat de aarde werd vernietigd door een godsdienstoorlog reizen zij naar de planeet Kepler-22b.

Beiden werden geprogrammeerd om menselijke kinderen uit te broeden, te baren en op te voeden om de bevolking weer op te bouwen en een atheïstische beschaving op te zetten om te voorkomen dat het menselijke ras uitsterft.

Het is een harde, gevaarlijke omgeving, zelfs voor androïden, en slechts één van hun oorspronkelijke zes kinderen heeft het overleefd: Campion (Winta McGrath).

Zelf was ik niet echt fan van de bizarre setting en verhaallijn maar misschien is het wel jullie ding.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: