Sony serveert een first look teaser trailer voor Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One)

Niet alleen in San Diego of New York kan je terecht voor een Comic Con-beurs. Zo vond het voorbije weekend een Comic Con-experience plaats in Sao Paulo Brazilië. En daar verraste Sony Pictures de Spider-Man fans. In het bijzonder die van de Spider-Verse.

Sony Pictures onthulde namelijk een first-look teaser trailer voor het aankomende geanimeerde vervolg Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One). Dit wordt een tweedelig vervolg op de blockbuster Spider-Man: Into the Spider-Verse uit 2018.

Het verhaal gaat als volgt: Miles Morales keert terug voor het volgende hoofdstuk van de Oscar®-winnende Spider-Verse saga, een episch avontuur dat Brooklyn’s fulltime, vriendelijke buurt Spider-Man door het Multiversum zal transporteren om de krachten te bundelen met Gwen Stacy en een nieuw team van Spider-People om het op te nemen tegen een schurk die krachtiger is dan alles wat ze ooit zijn tegengekomen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)