Launch trailer voor space-combat shooter Chorus

Het space-combat genre is niet dik bezaaid. De fans zullen dus blij zijn te horen dat Chorus hun honger misschien kan stillen want de game is nu beschikbaar.

Chorus volgt de top-piloot Nara en haar ‘bewuste’ schip Forsaken op hun reis naar verlossing. Het concept van ruimte-exploratie wordt aangevuld met hectische, razendsnelle actie. Jouw taak is het universum te bevrijden van een mysterieuze cult, The Circle.
 
The Circle wordt geleid door The Great Prophet, een mysterieuze figuur waar verder niet veel over bekend is. Onder zijn bevel waren Nara en Forsaken verantwoordelijk voor veel van de grote overwinningen en wreedheden van de sekte, die het als hun missie beschouwt om de melkweg te domineren. Nara, ooit de dodelijkste krijger van The Circle, is nu hun meest gewilde voortvluchtige.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)