Vampire: The Masquerade – Swansong verschuift naar mei 2022

Vampire: The Masquerade - Swansong

2021 was absoluut geen topjaar op het vlak van games. Ik denk dat we de laatste maanden met 1 dikke vis per maand al heel tevreden mogen zijn. Bovendien heeft het wel zijn voordelen: je hebt immers meer tijd om je games (uit) te spelen. Maar misschien wordt 2022 wel de max?

Met al die uitgestelde games en uitgestelde next-gen updates moet en kan 2022 niet anders dan een topjaar worden, toch? De volgende in het rijtje is Vampire: The Masquerade – Swansong die naar mei 2022 verschuift.

Nacon en ontwikkelaar Big Bad Wolf Studio stuurden het onheilspellende bericht zelf de wereld in via een boodschap op Twitter. De voornaamste oorzaak is de hoeveelheid content in het spel, en hun focus op het leveren van kwaliteit.

Dit was geen beslissing die we lichtvaardig hebben genomen, maar wel een die nodig was om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen en tegelijkertijd een gezonde balans tussen werk en privé voor ons team te behouden,” luidt de verklaring. “Toegegeven, de pandemie gooide ook een paar wringers in onze planning, maar dit uitstel stelt ons in staat om wat extra polish toe te passen en geeft ons wat extra tijd voor QA.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)