Halo Infinites battle pass-progressie staat bovenaan de lijst voor 343

Als trouwe Halo Infinite multiplayer-speler, want zo mag ik me nu wel omschrijven, krijg ook ik grijze haren van het progressiesysteem van de battle pass. Maar er is beterschap op komst beloven ze bij 343 Industries.

Eerst nog even de pijnpunten oplijsten: je levelt traag, pokketraag, je krijgt geen rewards voor het winnen van een match of het doden van tegenstander, je kan enkel levellen door challenges te doen, er is niet veel verschil tussen de cosmetics die je kan verdienen of die je kan kopen in de store, en ook het speciale Fracture: Tenrai-events progressiesysteem was niet wat het moest zijn.

Maar zoals gezegd, er is (of er zou) beterschap op komst zijn. Dat vertelt 343’s Head of Design Jerry Hook in een korte boodschap op Twitter waarin hij zijn persoonlijke ervaring met Halo Infinite net zo “pijnlijk” noemt als de ervaring die de community ervaart. Met daarbij de belofte dat hij en zijn team voorrang zullen geven aan het aanpakken van de spelerprogressie zodra ze weer aan het werk zijn.

Dit volgt op een reactie van de community director van 343 Industries, die vorige week verklaarde dat, ook al luisteren ze naar alle constructieve feedback, hun prioriteiten voor die week liggen bij het geven van een “welverdiende pauze” aan het team na het voltooien van het noodzakelijke werk om het multiplayer gedeelte van Halo Infinite vroeger te releasen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)