Cyberpunk 2077’s next-gen upgrade is gratis voor PS4- en Xbox One-gamers

Cyberpunk 2077

Ikzelf, en vele anderen waarschijnlijk, wachten nog steeds op die fameuze next-gen upgrade om met Cyberpunk 2077 aan de slag te gaan. Jammer genoeg werd deze uitgesteld, tezamen met die van The Witcher 3, naar ergens in 2022. Maar er is licht aan het einde van de tunnel.

Als alles goed blijft gaan, en we CD Projekt RED mogen geloven, dan hebben we alvast een release window om naar uit te kijken. En er is nog goed nieuws: deze upgrade zal gratis zijn voor PS4- en Xbox One-gamers.

Zo laat de studio weten via Twitter dat de next-gen upgrade mogen verwachten in het eerste kwartaal van 2022. Dat liet de studio zelf weten naar aanleiding van de bekendmaking van hun kwartaalcijfers voor Q3/2021.

Nu maar hopen dat ze woord houden natuurlijk.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)