343 verhoogt XP-rewards voor eerste 6 multiplayerpotjes Halo Infinite per dag

Halo Infinite Multiplayer

Woepsie! Ze zitten daar niet stil bij 343 Industries. Deze ochtend lieten we nog weten dat Halo Infinites battle pass progressiesysteem ging aangepakt worden, en nu is het al zover.

Om de spelers tegemoet te komen besliste de studio om de XP-rewards voor de eerste zes multiplayerpotjes per dag stevig op te trekken.

Meer nog, deze aanpassing gaat vandaag in wanneer Halo Infinites update live gaat. Waar kan je op rekenen? Dat zie je hieronder:

  • 1st Game = 300XP
  • 2nd Game = 200XP
  • 3rd Game = 200XP
  • 4th Game = 100XP
  • 5th Game = 100XP
  • 6th Game = 100XP
  • 7th+ Game = 50XP

We geloven dat deze verhoging zal helpen om die tragere eerste uitbetalingen aan te pakken, terwijl het ook ten goede komt aan diegenen onder jullie die elke dag spelen,” zei John Junyszek, Halo community manager bij 343, in een tweet.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)