Launch trailer Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition toont nieuwe content

Oddworld: Soulstorm verscheen een aantal maanden geleden als gratis PS Plus-game. Het spel was best in orde, maar zorgde toch voor wat frustraties bij gamers. Laat ons hopen dat de ontwikkelaars hiermee rekening hielden voor Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition.

De conclusie van onze review van Oddworld: Soulstorm luidde als volgt: “Oddworld: Soulstorm is een logisch vervolg van de franchise en slaagt er ongetwijfeld perfect in om de maagsappen van de trouwe aanhangers te laten opborrelen. De unieke sfeer en platvloerse humor maken dat alle elementen perfect worden samengebracht tot een ludiek en perfect passend geheel. Toch kan ik het niet nalaten om te vermelden dat wanneer je geen aanbidder van de series bent, de frustrerende en soms houterige gameplay waarschijnlijk harder zal doorwegen dan het nostalgische feelgoodgevoel. Lorne Lanning en zijn team hebben goed werk geleverd, maar voor mij is dit echter jammer genoeg geen perfect beleg op mijn boterham.

Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition verbetert het origineel met verbeterde gameplay mechanics en motion code en introduceert nieuwe content zoals Vykkers Labs. De Enhanced edition is vanaf vandaag beschikbaar op PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S en Xbox One. Niet onbelangrijk: de update is gratis! 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)