Farming Simulator 22 verkoopt in eerste week meer dan 1,5 miljoen exemplaren

De boerenstiel, of op zijn minste een simulatiegame gebaseerd op het leven op de boerderij, is populairder dan ooit. Dat blijkt uit de verkoopcijfers van Farming Simulator 22.

Uit deze cijfers blijkt namelijk dat de game in zijn eerste week na release maar liefst 1.5 miljoen keer over de (digitale) toonbank ging. En daar zouden verschillende redenen voor zijn.

Nu Farming Simulator 22 wereldwijd verkrijgbaar is voor pc en consoles, wordt de reeds enorme fan-base van Farming Simulator-spelers elke dag zelfs nog groter. Door deze titel zelf uit te geven, kon GIANTS Software de communicatie met internationale distributeurs stroomlijnen en het netwerk uitbreiden om ervoor te zorgen dat aan alle doelstellingen werd voldaan.

Doordat Farming Simulator 22 via cross-platform multiplayer samengespeeld kan worden op pc, de nieuwste en vorige generatie consoles, hebben meer en meer spelers van over de hele wereld mekaar in-game gevonden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)