Into the Starfield: The Endless Pursuit neemt je mee achter de schermen van Bethesda’s Starfield

Er is reeds heel wat te doen geweest rond Bethesda’s Starfield. Maar volgend jaar is het zover, of zou het zover moeten zijn, want dan ligt de game in de rekken. In tussentijd nemen we je mee achter de schermen in de eerste episode van Into the Starfield: The Endless Pursuit.

Bethesda Game Studios nodigt je uit om samen met Game Director Todd Howard, Studio Director Angela Browder en Art Director Matt Carofano te bespreken hoe de ambities, passies en geschiedenis van de teams de studio hebben gevormd en hoe ze met Starfield naar de toekomst kijken.

Starfield verschijnt exclusief op Xbox Series X|S en pc op 11.11.22. Speel het op dag één met Xbox Game Pass.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)