Warframes grootste verhaalgebaseerde cinematic expansion, New War, verschijnt 15 december

Warframe

Speelt er hier nog iemand Warframe? Ik heb zelf heel wat uren doorgebracht in deze free-to-play scifi online multiplayer shooter tot ik doorhad dat ik er teveel uren instak. Voor de die hard fans hebben we echter goed nieuws.

Warframe-ontwikkelaar Digital Extremes laat ons weten dat hun grootste en meest ambitieuze cinematische uitbreiding voor Warframe, genaamd The New War, voor alle platformen verschijnt op woensdag 15 december.

Warframe nodigt nieuwe en terugkerende spelers uit om de gratis cinematic quest-lijn te ontdekken. Deze combineert volgens het team een persoonlijk verhaal van zelfontdekking met een ruimteopera boordevol actie die spelers over 16 planeten met 3 open werelden voert terwijl ze de balans herstellen in het gebroken Origin System.

Een nieuwe cinematische CG-trailer gemaakt door Blur Studios (Netflix’s Love Death + Robots) onthult het gezicht achter een Warframe, terwijl er meer van de kenmerkende actie van Warframe wordt getoond en er een licht wordt geworpen op bepalende momenten tussen de spelers en de Lotus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)