Krijgt Returnal een opvolger of gaat het om DLC?

Returnal was de eerste ‘echte’ PlayStation exclusive en kon op heel wat bijval rekenen. Zelf werd ik er helemaal zot van, anderen vonden het roguelite systeem dan weer geweldig. Wel voor die laatsten heb ik goed nieuws, er zou ‘iets’ onderweg zijn voor Returnal.

Een sequel dat is misschien te vroeg maar DLC of extra content die behoren wel tot de mogelijkheden. Toch als we de mysterieuze tweet van senior narrative director Eevi Korhonen mogen geloven…

Op Twitter plaatste ontwikkelaar Housemarque een vage foto van een rotsachtig wezen. Aangevuld met de opmerking ‘Atropos…?‘. En Atropos is, zoals de fans weten, de naam van de planeet waarop Returnal zich afspeelt.

Senior narrative director Eevi Korhonen retweette het bericht van de studio en vulde het nog even aan met: “We hebben iets ongelooflijks gefilmd vandaag. Hopelijk kunnen we binnenkort meer delen!” 

Maar wat? Dat gaf hij niet mee.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)