Is dit de map van Fortnite Chapter 3?

Fortnite is nog steeds razend populair bij jong en oud. Ook ik heb me in een niet zo ver verleden honderden uren, jawel en dat aan mijn leeftijd, geamuseerd met Epic Games’ battle royale shooter. Ik ben achter afgehaakt maar de trouwe spelers kunnen binnenkort rekenen op een nieuwe map.

Dat is toch als we het lek van Fortnite News mogen geloven. Zij postten op hun Twitter-pagina namelijk een afbeelding van wat wel eens de map van Chapter 3 zou kunnen zijn die start op 4 december.

Is het een map die door een fan getekend en gelekt is op basis van lekken, of gaat het om een officieel lek (als zoiets al bestaat)? Dat ontdekken we op 4 december. Hieronder alvast de ‘mogelijke’ nieuwe map.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)