Er is een next-generation action Marvel MMORPG in ontwikkeling

Met al die films, series en games rond het Marvel-universum lijkt het ons niet meer dan normaal dat dit hét moment is voor een Marvel MMORGP. En die krijgen we ook zo blijkt.

Er is dus daadwerkelijk een Marvel MMORPG in ontwikkeling voor de nieuwe generatie spelconsoles. De ontwikkeling zou gebeuren bij Dimensional Ink Studios, de studio achter DC Universe Online.

Dit blijkt uit een interview met CEO Jack Emmert, een van de oprichters van Cryptic Studios en ontwerper van City of Heroes.

Emmert gaf nog niet veel prijs over het hoe en wat, of over het business model. Hij zei alleen dat hij persoonlijk een groot voorstander is van het free-to-play model. Zo weten we dus meteen wat die triple A-game is helemaal onderaan rechts.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)