Cyberpunk 2077 is populairste titel in Steams herfstkoopjes

Cyberpunks launch was een drama, en ook achteraf kwam er niet snel beterschap voor CD Projekt REDs prestigieuze titel. Bovendien werd de next-gen update/upgrade verschoven naar 2022. En toch blijft deze game scoren.

De Steams herfstkoopjes zijn begonnen, en er is één titel die als een komeet naar de top schoot. Inderdaad, Cyberpunk 2077. De liefde voor de game is dus nog altijd torenhoog.

En niet alleen dat, want plots krijgt de game een heleboel positieve reviews van de kopers en de fans. Dat laat Cyberpunk 2077 quest director Paweł Sasko weten via Twitter.

Ik heb de game nog steeds klaarstaan op mijn Series X en wacht nog steeds om eraan te beginnen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)