Marvel’s Avengers – Spider-Man “With Great Power” cinematic trailer

Marvel's Avengers Spider-Man

Binnenkort slingert Spider-Man zich een weg naar Marvel’s Avengers op PlayStation-consoles. Benieuwd of Marvel’s populairste superheld alsnog de meubelen kan redden voor deze game.

Op een op Spider-Man gerichte verhaallijn hoeven we niet te hopen, dat vertelden we jullie gisteren al. Het blijft immers bij audiologs en geïllustreerde cutscènes die je vrijspeelt door in-game uitdagingen te voltooien in reguliere Avengers Initiative multiplayer-missies.

Op 30 november maakt Spidey zijn intrede in het superheldenteam en daar hoort alvast een knappe cinematic trailer bij.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)