Interactive timeloop thriller Twelve Minutes komt naar PS4, PS5 en Nintendo Switch

12-minutes

Xbox en pc gamers konden Twelve Minutes eerder dit jaar al spelen. Annapurna Interactive heeft nu aangekondigd dat de titel op 7 december naar de Playstation 4, Playstation 5 en Nintendo Switch zal komen.

In deze top down game worden een man en zijn vrouw vermoord door een inbreker die aan de deur komt. Het hoofdpersonage ontwaakt vervolgens 12 minuten voor de inval. In een soort van time-loop tracht je als speler te achterhalen wat er precies aan de hand is en hoe je eraan kan ontsnappen.

Kan jij jezelf en de liefde van je leven redden?

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.