Hitman 3 – Year 2 start 20 januari 2022 met 12 maanden ondersteuning na launch

Hitman 3 is een absolute topper die je als fan van het stealth genre of het sluipmoordenaarsvak zeker eens moet spelen. De fans die hoef ik dat niet meer te vertellen. En geloof ons, 2022 wordt nog beter voor onze kale wreker…

Om te beginnen onthulde ontwikkelaar IO dat Hitman 3 de meest succesvolle Hitman-game aller tijden is, en dat de World of Assassination Trilogy de mijlpaal van 50 miljoen spelers heeft bereikt. Ook onthulde de studio dat Year 2 over minder dan twee maanden, namelijk op 20 januari 2022, van start gaat.

Op hun blog schreef het IO-team het volgende “Hitman 3 – Year 2 gaat van start op 20 januari 2022 met post-launch ondersteuning bevestigd voor nog eens 12 maanden,” En daar voegen ze nog het volgende aan toe “Nieuwe maps, verhaallijnen, modi en manieren om te spelen staan allemaal op een rij voor 2022, wat weer een spannend jaar gaat worden.”

Ook komt er volgend jaar ray tracing naar Hitman 3 op PC, aangevuld met PC VR-ondersteuning in januari, net als een nieuwe Elusive Target Arcade-modus.

Een nieuwe manier om Elusive Targets te spelenkomt naar in Hitman 3 in een gloednieuwe spelmodus die we Elusive Target Arcade noemen,” lezen we. “Bereid je voor op de ultieme Elusive Target-uitdaging in een verandering van de gevestigde formule in deze fan-favoriete spelstand. Alle Elusive Target Arcade-content zal een permanente toevoeging aan het spel zijn. Volledige details over hoe dit speltype werkt, zullen begin januari 2022 worden gedeeld.

Ieders favoriete huurmoordenaar zelf mag dan geen haar hebben, aan nieuwe content zal het hem zeker niet ontbreken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)