De populaire Mercenaries-modus komt volgend jaar naar Resident Evil 4 VR

Resident Evil 4 VR

Mensen die Resident Evil in VR spelen zijn absolute helden wat mij betreft. Ik zou het absoluut niet aankunnen en aandurven, zelfs niet onder zachte dwang. En die helden die kunnen volgend jaar extra content verwachten voor Resident Evil 4 VR.

Fanwebsite Biohazard Declassified heeft opgepikt dat de populaire Mercenaries-modus volgend jaar naar Resident Evil 4 VR komt. De VR-titel kwam eerder dit jaar uit, maar tot grote teleurstelling van de fans zat de extra content (waaronder de Mercenaries Mode) niet in deze versie.

Volgens de video zou de modus ergens in 2022 arriveren. Capcom heeft zelf geen melding gemaakt van de modus, of een van de andere extra’s die zijn opgenomen in eerdere releases van Resident Evil 4 (waaronder Assignment Ada en Separate Ways) die worden uitgebracht voor de titel.

Mischien krijgen we meer te horen of te zien tijdens de aankomende Game Awards op 9 december.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)