Pragalicious serveert: Battlefield 2042 op PlayStation 5

Battlefield 2042 gaat groter dan ooit tevoren en dat staat garant voor heerlijk knal en schietwerk! We hebben de capriolen van RoMa gebundeld en serveren je met plezier zes minuten aan knallende gameplay.

Check ook zeker de uitgebreide review en ontdek waarom jij het digitale slagveld moet betreden.

Smakelijk!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.