Maneater krijgt ray-tracing op Xbox Series X en PlayStation 5

Maneater

Hoewel Ardtieboy concludeerde dat Maneater niet meteen een goede beurt maakte op Nintendo Switch, zijn er ondertussen toch meer dan vijf miljoen spelers die de game hebben gespeeld.

Dat zijn erg knappe cijfers voor een nichegame dat anderhalf jaar geleden het levenslicht zag. Om deze mijlpaal te vieren heeft ontwikkelaar Tripwire Interactive een update live gegooid waarmee ray-tracing wordt geïntroduceerd op PlayStation 5 en Xbox Series X.

Daarnaast voegt de update nog een pak quality of life verbeteringen toe en lost het een berg problemen op. Als je dat wil, kan je de volledige lijst hier terugvinden.

Ik ben alleszins wel benieuwd hoe de game er nu uitziet en kan me goed voorstellen dat je zal beginnen watertanden als je de reflecties op het water ziet…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.