Alien Isolation krijgt mobiele versie

Alien Isolation

Nooit gedacht dat ik het zou zeggen, maar binnenkort ben je zelfs op het toilet niet meer veilig van aliens!

Allez ja, toch als je het over digitale aliens hebt. Want ontwikkelaar Feral Interactive heeft een mobiele versie van hun horror survival-game Alien Isolation aangekondigd voor Android en iOS.

Het moet een complete versie worden, zonder dat er kantjes of elementen zijn weggehaald. Dit wil zeggen dat je naast de originele game uit 2014 alle zeven uitbreidingen mee krijgt. Uiteraard is er een touchscreen-besturing voorzien, maar je kan de game ook met een controller spelen.

Vanaf 16 december kan je Alien Isolation aanschaffen in de Google Play Store en de Apple App Store. De game kost 15 euro.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.