Skull and Bones lijkt een veilige haven gevonden te hebben

Hoe zou het met Ubisofts piratenspel (en MMO) Skull and Bones zitten ondertussen? De game die werd aangekondigd op E3 2017 werd reeds meerdere keren uitgesteld en verdween zelfs een tijdje van het wateroppervlak. Maar kijk nu wie er plots opduikt…

Het is niemand minder dan ieders favoriete Call of Duty- en Battlefield-leaker Tom Henderson die het anker lijkt te lichten voor deze game die reeds meerdere stormen heeft moeten doorstaan.

Volgens de man zou de ontwikkeling van het spel weer op gang getrokken zijn, en zou Ubisoft begin 2022 met een interne test beginnen. Als een game intern in beta fase getest wordt, dan betekent dat dat de ontwikkeling op schema zit.

Wat dit echter betekent qua release, daar hebben we voorlopig het raden naar. Tenzij Tom Henderson binnenkort zelf op de proppen komt met nieuws hierover. Maar bon, er is dus weer wat hoop…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)