Blizzard kondigt Hearthstone Fractured in Alterac Valley aan

Hearthstone

Iedereen die World of Warcraft gespeeld heeft is ongetwijfeld bekend met de Battleground genaamd Alterac Valley. Ook ik spendeerde hier heel wat uren grindend voor gear en XP. Wel, deze populaire BG maakt binnenkort zijn intrede in Blizzards populaire digitale kaartenspel Hearthstone.

In december zullen alle Hearthstone-spelers een keuze moeten maken. Op het besneeuwde slagveld van Alterac Valley zullen ze moeten kiezen tussen de Frostwolf Orcs en de Horde, of de Alliance en de Stormpike Dwarves. In Fractured in Alterac Valley, de volgende uitbreiding voor Blizzards digitale kaartspel, vinden spelers 135 gloednieuwe kaarten die hun kant in de oorlogsinspanning ondersteunen.

En met het gloednieuwe event, Battle for Alterac Valley, kunnen ze punten voor hun factie vergaren door wedstrijden te spelen en te winnen. De tien huurlingen, die hun reis begonnen als nederige avonturen in Forged in the Barrens zullen ook terugkeren. Zij hebben de top van hun kunnen bereikt en zullen als nieuwe Heldenkaarten in Alterac Valley neerdalen. De nieuwe Objective Cards en Honorable Kills zullen het nodige doen om het tij van de strijd te keren.

Wat mag je zoal verwachten van deze uitbreiding?

– Nieuwe Heldenkaarten. Alle tien klassen krijgen nu een nieuwe heldenkaart van hun respectievelijke huurling. Ze hebben niet alleen spelveranderende en krachtige gevechtseffecten, maar sommige van hen zullen ook hun eigen kenmerkende wapens dragen. Heb je er ooit van gedroomd om met een maximale Mana van 20 te spelen of alle schade die je te verduren krijgt te halveren?

– Nieuw Sleutelwoord: Eerzame Dood. Eer op het slagveld is het kenmerk van een ware kampioen van Alterac Valley! Het toebrengen van dodelijke schade aan een minion zal een aantal machtige bonuseffecten activeren in allerlei nieuwe kaarten, van minions tot wapens en zelfs spreuken!

– Objective kaarten. Objectieve kaarten, zoals Dun Baldar Bridge, activeren effecten die drie beurten duren en zetten het slagveld in jouw voordeel op en helpen je de overhand te krijgen.

– Eer en glorie. Na het kiezen van een factie – Horde of Alliance – en het gratis ontvangen van de kaart van de respectieve factieleider, Drek’Thar of Vanndar, zullen spelers Honor punten verzamelen door het winnen van games voor hun kant van de oorlog. Door tegenstanders van de andere factie te verslaan, verdubbelen de punten die je krijgt voor een overwinning. Aan het einde van het evenement wordt de winnende factie uitgeroepen en wordt de diamanten versie van de leider van de winnende factie vrijgespeeld voor elke speler.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)