Check de spectaculaire eerste trailer van Spider-Man: No Way Home

Spider-Man: No Way Home

Toevallig of niet, maar een maand voor zijn release in de bioscopen heeft Spider-Man: No Way Home zijn eerste trailer te pakken.

Er werd al heel wat gezegd en geschreven over de nieuwste Spider-Man-film. Zo kregen we vorige week al een poster voorgeschoteld waarop enkele bekende slechteriken te zien waren.

In deze trailer wordt alles een pak duidelijker al mag je er zeker van zijn dat Marvel nog wel enkele verrassingen achter de hand houdt. Veel meer ga ik niet verklappen, want je moet het vooral zelf ontdekken waarover deze nieuwste Spider-Man over gaat…

Spider-Man: No Way Home is vanaf 17 december te zien in de bioscoop.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.