Far Cry 3-slechterik Vaas Montenegro zou wel eens een eigen tv-serie kunnen krijgen

Far Cry 3

Laten we eerlijk zijn: van alle Far Cry-villains blijft Vaas Montenegro uit Far Cry 3 met verve de meest iconische. Zo denkt Michael Mando, de acteur die de baddy vertolkt in de game, er ook over. In een interview met Gaming Bible verklapt Mando dat het niet onwaarschijnlijk is dat de slechterik een eigen tv-serie of film zou kunnen krijgen.

De terugkeer van het personage in de eerste Far Cry 6 DLC Vaas: Insanity maakt de acteur openhartig over het personage.

“I spoke with Ubisoft in Italy a few years ago. We had coffee and I told [them] a couple of ideas that I had for a film,” vertelt Mando. “And I have a couple of really great ideas I spoke about with Greg Russo (de schrijver van Mortal Kombat 2021) who is really interested in Vaas as a character and making a film. I spoke to some writers from Breaking Bad and Better Call Saul about it, and there’s a lot of interest there. I’ve also spoken to producers here in Los Angeles that are interested. I think if the fans really asked for it, I feel we could give it to them, right? I think we’re very close, we’ll see where it goes.”

Met andere woorden, Mando zet alles op alles om z’n personage letterlijk uit het graf te doen herrijzen voor het kleine scherm.

Een Vaas-serie klinkt in ieder geval als een best interessant concept. Niet alleen verdiende de acteur intussen meer dan z’n strepen met z’n rol als Nacho Varga in Breaking Bad en Better Call Saul, hij herinnert fans in de nieuwste Far Cry 6 DLC Vaas: Insanity nog maar eens hoe een fantastisch personage Vaas Montenegro is. Make this happen, Ubisoft!

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.