Disney komt met magisch bizarre mobiele game Disney Melee Mania

Disney Melee Mania

Altijd al eens Mickey Mouse meppen willen verkopen als Frozen-prinses Elsa? Ontwikkelaar Mighty Bear Games werkt aan een moba-achtige game waarin Disney- en Pixar- personages het tegen elkaar opnemen in een 3v3 arenagevecht.

Spelers zullen in een virtuele arena geplaatst worden waarin ze één van de 12 personages uit het Disney universum kunnen kiezen. Elk personage beschikt over unieke aanvallen en cosmetische spullen die spelers vrijspelen. Het doel is om als speler zo veel mogelijk punten te scoren door je tegenstanders te verslaan tijdens een vijf minuut durende wedstrijd.

Dit zijn de 12 personages die bij de launch van het spel beschikbaar zullen zijn:

  • Wreck It-Ralph
  • Moana
  • Elsa (Frozen)
  • Buzz Lightyear (Toy Story)
  • Mickey Mouse
  • Frozone (The Incredibles)
  • Bing Bong (Inside Out)
  • Jasmine (Aladdin)
  • Timon (De Leeuwenkoning)
  • Maleficent (Doornroosje)

Disney Melee Mania verschijnt exclusief op Apple Arcade.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.