Dying Light 2: Stay Human krijgt live-action POV parkour video

Het is nog een flinke poos wachten op Dying Light 2: Stay Human. Dat belet ontwikkelaar Techland echter niet om ons nog meer te doen watertanden. Dat doen ze bijvoorbeeld met een coole live-action POV parkour video.

Techland en STORROR werkten samen met als resultaat een combinatie van hun verbazingwekkende vaardigheden geïnspireerd door de post-apocalyptische wereld van Dying Light 2 Stay Human.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)